“Triple Frontier”, harde realiteit bij Netflix

Deze week nieuw op Netflix, Triple Frontier. Een eigen Netflix productie met Ben Affleck in de rol van een oud-commando die zich na terugkeer uit militaire actie in de steek gelaten voelt door de maatschappij.

De loyaliteit van vijf oud-commando’s wordt op de proef gesteld als ze bijeenkomen om het fortuin van een drugsbaron te stelen, met alle onbedoelde gevolgen van dien.

De respectloze wijze waarop Amerika omgaat met zijn oorlogsveteranen is een van de thema’s in de Netflixfilm Triple Frontier. Voormalig Batman-acteur Ben Affleck speelt een commando die aan lager wal is geraakt. „We hebben behoorlijk moeten afzien.”

De belangrijkste zin die Ben Affleck in zijn rol als de ex-commando Redfly uitspreekt in de actiefilm Triple Frontier vat de gemoedsgesteldheid van zijn personage perfect samen. „Ze stelen de beste jaren van je leven en vervolgens, na je 40ste, wordt je zonder pardon bij het grof vuil gezet.”

De frustratie over hoe Amerika met zijn oorlogsveteranen omgaat, loopt als een smeulend vuur door de film van regisseur J.C. Chandor, die eerder heftige producties als Margin Call, A Most Violent Year en All is Lost maakte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com