Paardrijden in Montana

De uitgestrekte natuur in de Great American West leent zich bij uitstek voor avontuurlijke en actieve vakanties. Actief bezig zijn is dan ook mogelijk op veel locaties in de Rocky Mountains. Zowel in de zomer als in de winter is dit een echte outdoor bestemming.

Wandelen, fietsen, paardrijden, water- en wintersporten; de mogelijkheden in Wild West USA zijn eindeloos. Voor wandelen, paardrijden, fietsen en mountainbiken zijn er uitstekende mogelijkheden in zowel Montana, North Dakota, South Dakota als Wyoming. De laatste jaren zijn activiteiten als Ziplines, High Rope circuits en Walking in the Treetops erg in opkomst. En denk ook eens aan wintersporten in dit gebied!

Paardrijden door de Natuur

Als u zich echt thuis wilt voelen in de Great American West kan een middagje paardrijden natuurlijk niet ontbreken. Als u op een ranch verblijft, zijn er meestal mogelijkheden te over voor zowel beginners als voor ervaren ruiters. Maar in de meeste dorpjes in de Rocky Mountains worden regelmatig paardrijtochten georganiseerd. Per paard komt u op plaatsen die op een andere manier moeilijk bereikbaar zijn en kunt u nog meer genieten van de prachtige natuur in deze staten.

© The Great American West

Eén gedachte over “Paardrijden in Montana

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com