Nieuwe streamingdienst heet Disney+

De Walt Disney Company heeft Disney+ gepresenteerd. Deze eigen streamingdienst moet een concurrent worden voor Netflix en andere aanbieders.

In Amerika is Disney+ vanaf november 2019 beschikbaar. De rest van de wereld zal nog tot medio 2020 geduld moeten hebben. Om de concurrentieslag aan te kunnen gaan heeft Disney al aangekondigd dat een abonnement aanmerkelijk minder gaat kosten dan andere streamingdiensten.

Mede door de overnames van de afgelopen jaren heeft Disney een zeer uitgebreide bibliotheek aan films en series beschikbaar om de dienst aantrekkelijk mee te kunnen vullen. Behalve de eigen Disney producties krijgen kijkers toegang tot de Star Wars reeks en de films van Marvel en Pixar. Recent nam Disney nog de filmstudio’s van Fox over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com