Bill Weld als Republikeins tegenkandidaat voor Trump

De vroegere gouverneur van de staat Massachusetts, Bill Weld, heeft zich binnen de Republikeinse Partij kandidaat gesteld voor de presidentsverkiezingen van 2020. Hij is daarmee de eerste tegenkandidaat voor Donald Trump binnen de Grand Old Party (GOP).

“Ons land is gebouwd op moed, veerkracht en onafhankelijkheid. In deze tijden van grote politieke uitdagingen, wanneer beide grote partijen zich verschansen in hun ‘win ten koste van alles’ veldslagen, worden de stemmen van het Amerikaanse volk genegeerd en lijdt onze natie. Het is tijd voor patriottische mannen en vrouwen in onze grote natie om op te staan en een vlag te planten. Het is tijd om terug te keren naar de principes van Abraham Lincoln: gelijkheid, waardigheid en kansen voor iedereen. Er is geen grotere taak op aarde dan datgene te behouden wat Amerika echt groot maakt. Ik ben klaar om die strijd te leiden”, aldus Bill Weld.

Ondanks dat Donald Trump kan leunen op 90% vertrouwen onder aanhangers van de Republikeinen is Bil Weld ervan overtuigd dat hij met zijn verhaal de nominatie kan winnen en in 2020 als Republikeins presidentskandidaat kan aantreden.

Weld was van 1991 tot 1997 Republikeins gouverneur van Massachusetts. Later trad hij uit de partij om toe te treden tot de Libertarische Partij. Nu is hij terug als Republikeins kandidaat voor het presidentschap, in de primaries althans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com