Doorkijkje, Empire State Building vanuit Brooklyn

Toeristen die zich beperken tot het eiland Manhattan zullen dit niet snel zien. wie echter de moeite neemt om een kort Subway ritje naar Brooklyn te maken, om daar te genieten van het geweldige uitzicht over de East River op de skyline van Manhattan, komt ook in het genot van dit bijzondere plaatje.

Vanuit Washington Street in Brooklyn zie je omlijst door de constructie van de Manhattan Bridge in de verte het Empire State Building staan. Dit deel van Brooklyn staat bekend als DUMBO. Deze afkorting staat voor Down Under the Manhattan Bridge Overpass.

De Subway stations in de buurt zijn ‘York Street’ of ‘High Street-Brooklyn Bridge’.

Terug naar Manhattan is het overigens een goed idee om te voet over de Brooklyn Bridge te gaan. Het hoog gelegen voetpad biedt een geweldig uitzicht op Downtown Manhattan, het Financial District.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com