Hangt schilderij Frank Underwood er nog?

Dat is de vraag. Is dit schilderij van Kevin Spacey ten gevolge van de #MeToo affaire ook verdwenen uit de National Portrait Gallery in Washington, DC?

In de National Portrait Gallery aan de 8th Street in Washington hangen portretten van een groot aantal beroemde (of beruchte) Amerikanen uit de geschiedenis, politiek, wetenschap, cultuur, sport etc.

Zo is er ook een afdeling met portretten van alle 45 presidenten. Met een knipoog naar de zeer populaire Netflix serie House of Cards is hier enkele jaren geleden ook een portret van President Frank Underwood aan toegevoegd. De rol die gespeeld werd door Kevin Spacey.

In het laatste seizoen van de serie was Frank plots verdwenen. Uit het script geschreven als gevolg van de #MeToo affaire, waarin Kevin Spacey ook tot de vrij lange rij van beschuldigden in de film- en TV-wereld behoorde.

En om terug te komen op de vraag boven dit bericht. Het schilderij van Kevin Spacey in de rol van Frank Underwood is inderdaad weg uit de National Portrait Gallery.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com