Boek: Roaming America

Een roadtrip langs alle Amerikaanse Nationale Parken

Dit geweldige boek hoort thuis in de boekenkast van iedereen die geïnteresseerd is in natuurgebieden en in Amerika. Een schitterend boek in groot formaat met schitterende foto’s van de mooiste plekjes van het National Park System, de pareltjes van Amerika.

In slechts twee jaar tijd is Renee Roaming (@reneeroaming) een begrip geworden als het gaat over hippe travel blogs. De zeven maanden lange roadtrip van Renee & Matthew Hahnel langs maar liefst àlle nationale parken van de Verenigde Staten resulteerde in een boek. Roaming America toont de 60 nationale parken op hun mooist, telkens gekoppeld aan alle praktische informatie die je nodig hebt om zelf op stap te gaan, het meeste uit het park te halen én de persoonlijke impressies van het koppel.

Het boek ademt wanderlust én barst ook van de interessant reis- en fotografietips. De Hahnels delen niet alleen hun ideale reisroute langs deze nationale parken, maar ook hun tips & tricks over de beste verblijfplaatsen, campings en tips voor het camperleven on the road. Daarnaast onthullen ze ook de mooiste wandelroutes en welke volgens hen de meest onderschatte of meest rustige nationale parken zijn. Kortom: een praktische factsheet met honderden foto’s van alle 60 nationale parken, een must-have voor iedereen die een trip naar de States plant.

In de loop van deze gedenkwaardige roadtrip hebben Renee en Matthew 39 staten en twee overzeese gebiedsdelen bezocht, meer dan 40.000 kilometer gereden, zijn ze 26 keer op het vliegtuig gestapt en hebben ze vele honderden kilometers gewandeld door enkele van de meest spectaculaire landschappen op aarde. Roaming America vertelt hun verhaal aan de hand van adembenemende beelden en inspirerende overpeinzingen die je wanderlust zullen aanwakkeren.

Over de auteurs

In 2014 verruilen Renee en Matthew Hahnel hun thuisland Australië voor het Amerikaanse Colorado om zich uiteindelijk te vestigen in Seattle. Van daaruit trekken ze de wereld rond – trips die ze sinds 2016 vastleggen op de blog en het instagramaccount @Reneeroaming. Die groeide in recordtempo uit tot een groot succes met bijna 350.000 volgers. Roaming America is hun eerste boek.

Gebonden | 322 pag. | € 34,99 | ISBN 978 94 014 5983 9 | Renee en Matthew Hahnel | Uitg. Lannoo

Schitterend boek voor elke liefhebber van Amerika en natuurgebieden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com