Je reis naar de VS begint met de juiste voorbereiding!

Wereldwijd wordt de promotie van de VS uitgevoerd door gepassioneerde vrijwilligers en professionals uit de reisbranche onder de naam Visit USA. Ook Nederland heeft een Visit USA vereniging. De vereniging zet zich zonder winstoogmerk in om reizen naar en in de VS te promoten in Nederland. Voor vragen en hulp over de toegang tot de VS en natuurlijk reistips kan je terecht bij de vereniging. In het bestuur zitten vertegenwoordigers van touroperators, luchtvaartmaatschappijen, tourist boards, hotelvertegenwoordigers en auto-, motor- en camperverhuurders.

Visit USA zet zich in om Nederland te informeren over de eindeloze mogelijkheden die de VS biedt als vakantieland. Zij informeren graag over alle bestemmingen en activiteiten. Ook geven zij advies en verwijzen je door naar gespecialiseerde aanbieders van reizen in de VS. Op de website, www.visitusa.nl, is veel informatie te vinden die gaat over de voorbereiding op een vakantie of langere reis naar de VS. Visit USA wordt gesteund door Brand USA, de Amerikaanse organisatie die zich wereldwijd inzet voor de promotie van het land. Zij geven onder andere de Inspiration Guide uit, boordevol reisinspiratie.

Daarnaast zijn de leden van Visit USA ook op allerlei belangrijke reisbeurzen te vinden. Dit zijn aanbieders van auto’s, campers, touroperators en luchtvaartmaatschappijen. Zij kunnen je van alle informatie voorzien op het gebied van verblijven, vervoer en reizen in de VS. Op de vakantiebeurs staan zij samen met een groot aantal aanbieders op het Brand USA Paviljoen, zodat je op één plek alle informatie overzichtelijk bij elkaar kunt verzamelen voor jouw droomreis. Lees hier de Visit USA Travel Planner en plan je trip naar de USA!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en leer alles over de USA!
Via de website van Visit USA kan je je inschrijven voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van nieuwtjes, de beste aanbiedingen, en meer komt te weten over de leukste bestemmingen en bezienswaardigheden. Ook via Facebook en Instagram kan je op de hoogte worden gehouden. Voor vragen of meer informatie is Visit USA telefonisch bereikbaar of kan je een vraag stellen via het contactformulier op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com