Eet je weg door New York

Proef de geschiedenis, cultuur en trends van de stad door haar veelzijdige cuisine.

Eet je weg door de vijf boroughs in New York City

Van luxueuze Michelin-ster restaurants tot lokale favorieten, inspirerende wereldkeukens tot bijzondere food trucks, New York City heeft eindeloos veel eetgelegenheden. Authentiek New York ervaar je het best door haar veelzijdige cuisine. Beleef de vijf boroughs op een unieke manier en verwen zowel je smaakpapillen als je reislust tijdens een food tour door de Big Apple.

The Bronx

  • Follow Me New York City Adventures organiseert verschillende culinaire wandeltochten in de Bronx waarin de lekkerste snacks centraal staan. Zo proef je tijdens de  Arthur Avenue Adventure tour verschillende type vlees, kaas, zeevruchten en gebak. Ook leer je hier meer over de Italiaanse immigratie en hoe deze New York City vorm gaf. Of ontdek en proef de geschiedenis van talloze immigranten die in Amerika aankwamen met verschillende geloven, tradities en talen in de Food and Faith Adventure tour. Tijdens deze tocht bezoek je een kerk en geniet je van eten en drinken in verschillende buurten in de Bronx.
  • Ga samen met Bronx-inwoner en foodliefhebber Susan Birnbaum op een SusanSez NYC Walkabouts tour om de buurt als een local te ervaren. Susan’s Little Italy op Arthur Avenue tour neemt je mee naar enkele van haar favoriete plekken voor verse pasta, mozzarella en cannoli.

Brooklyn

  • Tijdens de A Slice of Brooklyn Pizza Tour leer je de beste plekken voor pizza kennen in heel Brooklyn. Een bus rijdt langs iconische bezienswaardigheden zoals de Brooklyn Bridge en stopt ook bij populaire filmlocaties. Voor wie meer fan is van zoet is er de Chocolate Bus Tour of Brooklyn. In deze tour staan chocolatiers in de minder bekende wijken Red Hook, Cobble Hill en Gowanus centraal. Leer hoe chocolade wordt gemaakt, proef traditionele en ambachtelijke chocolaatjes en bezoek Valentino Pier voor uitzicht op de Statue of Liberty.
  • Bezoek vier van de populairste restaurants in Williamsburg en geniet van een viergangenmenu op de Avital Tours’ Williamsburg Food Tour, terwijl je alles te weten komt over de culinaire geschiedenis van de buurt, belangrijke plekken en onmisbare gerechten.
Avital Williamsburg Food Tour

Manhattan

  • Dineer in ware luxe tijdens de City Chic Experiences’ Signature Culinary Experience. Verras je smaakpapillen met een zorgvuldig samengestelde culinaire ervaring bij toonaangevende Michelin-ster restaurants in Manhattan. Geniet van een combinatie van hapjes en drankjes bij elke stop.
  • Leer het authentieke street food van New York City te waarderen tijdens de Turnstile Tours’ Food Cart Tour. Geniet van hapjes van enkele van de beste food trucks van de stad terwijl je meer te weten komt over Midtown Manhattan of het financiële district bij Wallstreet.

Queens

  • Met drie verschillende Culinary Walks in Queens is er voor ieder wat wils op een Culinary Backstreets-tour. Queens is het culinaire epicentrum van de Latijns-Amerikaanse gemeenschap van New York, een plaats waar je regionale specialiteiten kunt vinden die met veel liefde voor je ogen worden bereid. Een volledig Sichuan-banket in Flushing, foodtrucks in Corona, de Queens Night Market en een Thaise supermarkt / gemeenschapscentrum in Elmhurst zijn slechts enkele van de opties.
  • Tijdens een Food On Foot ToursInternational Express Food Tour of Queens, geniet je van New York City’s meest cultureel-diverse borough en de hierdoor rijke keuze aan keukens. Naast de verschillende food hotspots in Queens geeft de gids ook een uitgebreide tour van beroemde tv-, film- en sportbezienswaardigheden.

Staten Island

  • Cititrek biedt een verscheidenheid aan Staten Island-tours, waaronder twee culinaire. De Taste of Diversity Tour of Victory Boulevard neemt bezoekers mee door Tompkinsville waar je Albanese, Sri Lankaanse, Ecuadoraanse, Caribische en Afrikaanse winkels en restaurants ontdekt. De Pub Crawl Tour of St. George by the Ferry biedt rondleidingen in een brouwerij, hapjes, wijn en kleine gerechtjes in St. George vlak bij de veerboot. Deze tour sluit je perfect af met een gratis vaart op de Staten Island Ferry.
  • Noshwalks Staten Island Tour bevat een gevarieerd aanbod aan eten en cultuur in Tompkinsville. Bekijk en proef de rijke geschiedenis, winkels en cuisine uit Jamaica, Polen, Honduras en Nigeria.

Foto’s en tekst: NYC & Company en USP Marketing PR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com