Airbnb lanceert de ‘Record Holders’-collectie

Leer hoe je een atlas-steen moet tillen, bekijk de grootste verzameling trollen of hoelahoep met een professional!

Vanaf 10 september is het mogelijk om de meest bijzondere Experiences te boeken uit de nieuwe ‘Record Holders’-collectie. Deze speciale Airbnb Experience collectie is in het leven geroepen ter ere van de lancering van de nieuwe Guinness World Records 2020 Editie, die vanaf begin september wereldwijd verkrijgbaar is. De Experiencesin deze exclusieve collectie worden stuk voor stuk geleid door wereldrecordhouders uit de nieuwste editie van het beroemde boek en zijn uitsluitend te boeken via Airbnb. Door de bijzondere hosts bieden de Experiences een onovertroffen toegang tot de wereld van GWR-titelhouders. Zij delen met liefde hun passie, kunst of talent en stillen de nieuwsgierigheid van gasten door middel van activiteiten en workshops. Wij keken naar de leukste selectie Experiences in Amerika en zetten hier alvast vier voorbeelden op een rij.

Getti Kehayova – Hoelahoep met een professional (Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten)

Getti heeft de ongelooflijke gave om een hoelahoep van 5,19 meter draaiende te houden. Daarmee behaalde ze het Guinness World Records voor Largest hula hoop spun (female). Getti deelt nu haar tips tijdens haar Airbnb Experience. Gasten kunnen niet alleen onder begeleiding van een professional hoelahoepen, maar ze krijgen ook de ruim vijf meter grote hoelahoep te zien én kunnen er mee op de foto.

Getti Kehayova – Largest Hula Hoop Spun (Female) Guinness World Records 2019 Photo Credit: Peter Gaunt/Guinness World Records

Brittany Walsh – Acrobatiek met een circusartiest (Portland, Oregon, Verenigde Staten)

Brittany, de Guinness World Records-houder voor de Farthest arrow shot using feet (12,31 m), organiseert een exclusieve Experience waarbij gasten getuige zijn van haar ongelooflijke prestatie, voordat ze zichzelf wagen aan acrobatische kunsten. Je begint met een opwarm- en rekoefening, waarna het echte werk kan beginnen. Je leert een aantal eenvoudige tuimelvaardigheden en mogelijk ook een aantal acrobatische partnerbewegingen. De les is op beginnersniveau, maar kan ook worden aangepast als je op zoek bent naar een echte uitdaging.

Sherry GroomBekijk de grootste verzameling trollen (Ohio, Verenigde Staten)

Minder sportief aangelegd? Reis dan af naar Ohio en bezoek de  oprichter en conservator van het Troll Hole Museum. Met de ruim 8130 trollen heeft Sherry haar plaats in de Guinness World Records 2020 Editie verdiend. Ze organiseert nu een interactieve tour door het museum die alleen op Airbnb te boeken is. Tijdens deze Experience ga je langs 14 verschillende kamers die compleet in het thema trollenwereld zijn ingericht en kom je zeker thuis met een creatieve vakantiefoto!

Michelle Kinney Leer hoe je atlas-stenen tilt (Colorado, Verenigde Staten)

Michelle tilde meer dan 530 kilo (539,77 kilo) voor haar Guinness World Records! Nu deelt Michelle exclusief haar technieken met anderen via haar Airbnb Experience, waar gasten aan het eind geleerd hebben hoe ze zelf een atlas-steen moeten tillen. Je begint uiteraard met een goede warming-up waar je de basisprincipes voor het oppakken van zware objecten leert. Zodra je de basis beheerst, ga je de  specifieke Atlas Stone-techniek oefenen met lichtere medicijnballen om vervolgens door te gaan naar de echte Atlas Stones! Durf jij het aan?

Liever iets anders? Hier nog een aantal bijzondere Experiences met recordhouders die je tijdens een reis in Amerika zeker niet wilt overslaan:

Tekst en foto’s: USP Marketing PR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com