Emerald Bay, Californië

Emerald Bay is een inham van Lake Tahoe. Een uitstulping eigenlijk, afgaand op de vorm. Het is een van de meest fotogenieke plekjes aan de oever van Lake Tahoe, het bergmeer in de Sierra Nevada op de grens van Californië en Nevada.

De kustweg die uitzicht biedt op Emerald Bay wil in de zomerperiode erg druk zijn. Parkeren is dan moeilijk, vaak moeten bezoekers dan vrij ver lopen om het uitzichtpunt te bereiken. In het voor- en naseizoen is altijd wel een plekje vrij op de parkeerplaats bij het uitzichtpunt.

Lake Tahoe is heel goed te combineren met een bezoek aan San Francisco, Sacramento en Yosemite National Park. Aan de Nevada kant van de grens liggen o.a. de staatshoofdstad Carson City en het ‘kleine Las Vegas’, Reno.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com