Hudson Yards nadert voltooiing

Hudson Yards is het nieuwste stadsdeel van Manhattan. Gelegen aan de Hudson River, grotendeels bovenop het spooremplacement van Pennsylvania Station. Een geweldig nieuw gebied waar middels een miljardeninvestering een woon, werk en recreatiegebied is neergelegd.

Hudson Yards Plaza, Chelsea, NYC

Als er één nieuwe locatie in New York is die je echt niet kan missen, is het Hudson Yards wel. Dit gebied telt 5 torens waarvan de hoogste maar liefst 386 meter hoog is! Een trip naar boven betekent dus New York op grote hoogte zien, maar goed dat kon natuurlijk al. Waarom dan toch hier naartoe? Hier vind je niet alleen het hoogste openlucht uitzichtpunt van de stad maar ook een glazen vloer zodat je naar beneden kunt kijken! Klik hier.

Daarnaast vind je in de buurt het kunstcentrum The Shed en biedt Hudson Yards een ruime keuze aan winkels, boetieks, restaurants en andere eetgelegenheden. Hier vermaak je je dus makkelijk de hele dag!

The Shed, Manhattan, NYC

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de grootste trekpleister in dit gebied, The Vessel. Deze toren is wel heel bijzonder en zeker een goede voor een selfie. Het gebouw heeft een honinggraatstructuur en is een echte eye-catcher. Trek wel goede schoenen aan want met 154 trappen en totaal 2.500 treden ben je wel even onderweg…

The Vessel, Hudson Yards Plaza, Chelsea, NYC
The Vessel, Hudson Yards Plaza, Chelsea, NYC
Ingang Subway Station, Hudson Yards, Manhattan, NYC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com