Winterwonderland in Las Vegas

Las Vegas is dit jaar wederom omgetoverd tot een magische kerstwereld tijdens de winter- en feestdagen. Schaatsen op het dak, een kerstshow bezoeken of naar de geanimeerde lichtshow op de Las Vegas Motor Speedway kijken, het kan allemaal. Zelfs de kerstman is met zijn hele dorp naar Las Vegas verhuisd!

Schaatsen op het dak

Als je kerst in Nederland net even iets te koud vindt is Las Vegas, met aangename temperaturen tussen de 15-20 graden, een fijne bestemming om de feestdagen door te brengen. Voor de schaatsliefhebbers is er op het dak van het Cosmopolitan een schaatsbaan van bijna 400 vierkante meter met prachtig uitzicht over de Strip. Bij de buren in het Bellagio wordt het Conservatory omgetoverd tot een winterwonderland, inclusief een ijsberenfamilie gemaakt van bloemen. Het Bellagio is vanaf buiten ook volledig versierd en de bekende Fountains of Bellagio dansen op bekende hits zoals Santa Baby en Carol of the Bells. Het atrium van het Wynn Resort is ook helemaal in kerststemming met duizenden lichtjes, kerstversiering en fantastische kerstdorpjes geïnspireerd op het boek ‘Gulliver’s Travels’.

Skaters enjoy the ice rink set up in the Plaza during The Park’s first-ever tree lighting ceremony. Monday, November 21, 2016. CREDIT: Glenn Pinkerton/Las Vegas News Bureau

Niet zo’n stille nacht

Las Vegas staat ook wel bekend om de geweldige (live) shows en om in de kerststemming te blijven, zijn veel shows aangepast voor de feestdagen. Voor balletfans is de klassieke Notenkraker te zien in The Smith Center en voor komediefans draagt buikspreker Terry Fator zijn kerstshow A Very Terry Christmas 2: the Sequel op – met muziek en hilarische en nieuwe karakters.  Bezoekers kunnen ook terug in de tijd gaan en genieten van een royaal driegangen diner met Koning Arthur tijdens de Tournament of Kings Holiday Dinner Show in Excalibur Hotel & Casino. In het Shark Reef Aquarium kan je met de kerstman op de foto en voordat hij op de slee springt, neemt de kerstman nog een duik in het water op afscheid te nemen van zijn onderwatervrienden.

Flamingo headliners Donny and Marie Osmond perform during a Christmas tree lighting ceremony at the LINQ Promenade at 3545 S. Las Vegas Blvd. in Las Vegas on Saturday, Nov. 19, 2016. Also featured were comedy magician Mac King, who emceed the event, and dancers from the Fern Adair Conservatory of the Arts. (Photo/Las Vegas News Bureau/Bill Hughes)

De kerstman op bezoek

In The Magical Forest bij Opportunity Village kunnen bezoekers een blik werpen op het leven van de kerstman die zijn hele dorp heeft meegenomen naar Las Vegas. Zijn elfjes geven er een show en je kunt er genieten van heerlijke hapjes en drankjes. In Downtwn Summerlings is er wekelijks een kerstparade, waarbij de kerstman in zijn chalet kerstwensen in ontvangst neemt en waarbij bezoekers een rondje op de Rock Rink kunnen schaatsen. Bij Ethel M’s Chocolate Factory zijn er geen kerstbomen versierd, maar cactussen in de cactustuin met meer dan een miljoen kerstlichtjes.

Voor meer informatie over Las Vegas activiteiten en LVCVA, kijk op www.lvcva.com.

Tekst en foto’s: Las Vegas Convention and Visitor’s Authority BENELUX

People wander the walkways during the annual cactus lighting ceremony at Ethel M Chocolates Tuesday, Nov. 15, 2016 in Henderson. CREDIT: Sam Morris/Las Vegas News Bureau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com