Boek: Binnen Het Witte Huis

Eindelijk een boek over het presidentschap van Donald Trump geschreven door iemand met toegang tot vrijwel alle functionarissen in het Witte Huis. Geen boek dat past in de eindeloze rij van Trump bashing boeken, zoals we er ook in Nederland veel van zien langskomen. Een genot om te lezen. Feiten, geen meningen van een vooringenomen journalist. De lezer kan zichzelf een menig vormen.

Lees ook de bijzonder rake recensie op de site van de Dagelijkse Standaard

Informatie van de uitgever:

Over Donald Trump zijn tientallen boeken, artikelen en verzinsels geschreven, die steevast leunen op anonieme en dus oncontroleerbare bronnen. Binnen het Witte Huis is de eerste geschiedenis van het Witte Huis van Trump waarin de president, zijn familie en zijn staf on the record en volkomen openhartig met de auteur spreken.
Binnen het Witte Huis is een meeslepende, allesomvattende geschiedenis van Trumps verkiezingsoverwinning en zijn eerste jaren in het Witte Huis. Het boek beschrijft verhalen die tot nu toe onbekend of zelfs geheim waren, inclusief Trumps succesvolle stimulering van de economie, zijn vernietiging van IS en zijn omgang met Kim Jong-un. Het bevat voorts exclusieve gesprekken met Trumps familieleden over onder meer het Mueller-rapport.
Binnen het Witte Huis is een uniek document voor iedereen die wil weten hoe de president en zijn naaste omgeving nu écht denken en handelen.
 
Doug Wead is een New York Times-bestsellerauteur die gespecialiseerd is in Amerikaanse presidenten en hun families. Hij was assistent van president George H.W. Bush en interviewde de afgelopen decennia zes presidenten, zes first lady’s en dertig broers, zussen en kinderen van Amerikaanse presidenten.

Binnen Het Witte Huis | Doug Wead | ISBN 9789044644012 | Paperback | 424 pag. | € 22,50 | Uitg. Prometheus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com