Bezoek de Big Apple extra voordelig in de winter

NYC & Company, de officiële marketingorganisatie van New York City, kondigt de terugkeer van NYC Winter Outing aan. Van 21 januari tot 9 februari 2020 genieten bezoekers van 2-voor de prijs van-1 tickets op een selectie Broadway shows, attracties, musea, rondleidingen en theaters. Ook hebben bijna 400 restaurants prix-fixe-menu’s voor lunch en diner en bieden hotels in de stad de meest aantrekkelijke tarieven van het jaar aan.  Wie de Big Apple extra voordelig wil bezoeken, doet daarom goed aan een bezoek in de winter.

Uitverkoop in New York City

“Na een overweldigende positieve reactie zijn we verheugd om NYC Winter Outing voor het tweede jaar op rij te verwelkomen, de speciale deals creëren een ongelooflijke ervaring voor bezoekers aan de vijf boroughs tijdens de wintermaanden,” zei NYC & Company President en CEO Fred Dixon.

Details over NYC Winter Outing, inclusief de 21 deelnemende shows van NYC Broadway Week, de deelnemende attracties van NYC Must-See Week en de deelnemende restaurants van NYC Restaurant Week zijn te vinden op nycgo.com/nyc-winter-outing.

De ultieme NYC ervaring

Beleef de ultieme New York City ervaring en bezoek tijdens de NYC Broadway Week voordelig Broadway klassiekers zoals Wicked in het Gershwin Theatre of nieuwkomers zoals Jagged Little Pill in het Broadhurst Theatre. Ontdek New York City hotspots tijdens de NYC Must-See Week waar je verschillende 2-voor de prijs van-1 aanbiedingen vindt zoals kaarten voor een City Sightseeing Cruise of  bezoek het vernieuwde Empire State Building in Manhattan. Geniet van de multiculturele cuisine tijdens de NYC Restaurant Week en bezoek toprestaurants in de stad met tarieven vanaf $26 voor een tweegangenlunch en vanaf $42 voor een driegangendiner. Ontdek bijvoorbeeld  de Thais-Vietnamese keuken bij restaurant Obao Hell’s Kitchen of geniet van traditionele gerechten en geweldige wijnen bij ’21’ Club op steenworp afstand van Fifth Avenue.

Bezoekers van de stad kunnen overnachtingen boeken bij geselecteerde hotels om te profiteren van de beste tarieven van het jaar. Bovendien ontvang je leuke extra’s zoals een fles prosecco bij The Brooklyn of gratis ontbijt voor twee bij Cassa Boutique Hotel in het hart van Manhattan. Voor meer informatie over hotels, zie ook nycgo.com/hotels.

Op de NYC Winter Outing landingspagina zijn ook een aantal mini-routes te vinden, samengesteld naar aanleiding van unieke reisverhalen. Deze routes combineren een activiteit uit de NYC Restaurant Week, NYC Broadway Week én NYC Must-See Week: “An Art-Filled Day in NYC,” “A Classic Day in NYC,” “A Family Day in NYC” en “A Glam Day in NYC.” Ideaal voor wie niet kan kiezen tussen de vele bijzondere opties.

Vlieg voordelig naar de metropool

Naast de aantrekkelijke kortingen in New York, vlieg je tijdelijk extra voordelig naar de metropool. Zo zijn bijvoorbeeld de jaarlijkse KLM Werelddeal Weken weer begonnen. Tijdens deze actieperiode koop je al vanaf € 319 een retourticket van Amsterdam naar New York, dat is bijzonder voordelig voor een trip naar deze wereldstad. Waar je voor een stedentrip naar New York normaal gesproken een lange tijd moet sparen, is een bezoekje aan de Big Apple deze wintermaanden in de uitverkoop.

Tekst en foto’s: USP Marketing PR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com