Amerika op de Vakantiebeurs

De vakantiebeurs zit er weer op. Ook dit jaar (16 t/m 19 jan.) was het een ontzettend druk bezocht evenement in de Jaarbeurs te Utrecht. Vrijwel alle landen ter wereld waren vertegenwoordigd op de beurs. En het zal niemand verbazen dat ook een groot aantal aanbieders van Amerikareizen en aanverwante dienstverlening op de beurs aanwezig waren.

Veel van deze Amerika aanbieders stonden samen in het USA Paviljoen, onder de vlag van Visit USA The Netherlands.

Op dit Amerikaanse plein was voor elk wat wils te vinden. Steden als New York en Las Vegas. The Great American West, Travel South USA, de auto- en camperverhuurders, Florida, Arizona enz.

Achterwand van de Las Vegas stand in de Jaarbeurs.

Ook de Amerikaanse overheid was aanwezig om een stand waar uitleg gegeven werd over het ESTA programma. De reistoestemming die vooraf online verkregen moet worden om visavrij naar Amerika te kunnen reizen.

Om de hoek van het USA Paviljoen staat een grote stand van NewYork.nl. Oprichter Eric Lang geeft hier met zijn team waardevolle tips aan de grote groep Nederlanders die interesse heeft voor een bezoek aan New York. Als blikvanger heeft Eric zelfs gezorgd voor een heuse New Yorkse politieauto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com