Las Vegas: een Walhalla voor foodies

Las Vegas heeft zichzelf bij veel foodies al op de kaart gezet met unieke en culinaire ervaringen. Het aanbod van restaurants wordt ook dit jaar uitgebreid met bijzondere restaurantbelevenissen voor alle leeftijden. Zo vind je hier celebrity chefs, eet je oesters in een karaoke bar, word je verwelkomd door robots en proost je met sake op een gezellige avond. Las Vegas is een Walhalla voor foodlovers.

Robots en hotpots

Begin 2020 opent The X Pot, het eerste luxe en fusion Aziatische restaurant van hotel The Venetian haar deuren. Het restaurant serveert traditionele hotpots onder het genot van high-end en high tech entertainment. Bij aankomst heten robots je welkom en zorgen HD 360 projecties, interactieve lichtshows, verschillende geluiden en natuurlijk het menu ervoor dat alle zintuigen worden geprikkeld.

Karaoke en oesters

Chef Chris Oh uit Los Angeles opent in februari Kamu Ultra Karaoke bij het Grand Canal Shoppes winkelcentrum. Je raadt het al: in dit restaurant oefen je jouw zangkunsten, waarbij je ondertussen geniet van heerlijke gerechten zoals verse oesters en churro donuts. Met ruime openingstijden kan je hier op elk moment van de dag terecht voor een karaoke sing off met vrienden en familie.

Gezond en biologisch

In februari opent True Food Bar & Kitchen haar deuren bij The Forum Shops in Caesars Palace. De restaurantketen komt uit Phoenix en richt zich volledig op gezond en biologisch eten. Er wordt voornamelijk veganistische of vegetarische gerechten geserveerd, maar vleesliefhebbers zijn hier ook welkom. Foodies met een glutenallergie kunnen hier ook goed terecht, aangezien een groot deel van het menu glutenvrij is of glutenvrij bereid kan worden. Wist je dat dit een van de favoriete restaurants van Oprah Winfrey is?

Viva la Mexico

Tegenover True Food Bar & Kitchen bij The Forum Shops van Caesars Palace opent dit voorjaar Frida Mexican Cuisine. De restaurantketen uit Los Angeles serveert traditionele Mexicaanse gerechten en omschrijft zichzelf als ‘ambassadeur voor de authentieke, ambachtelijke en traditionele Mexicaanse keuken’.

Japans genieten

Later dit jaar opent chef-kok Gordon Ramsey zijn zesde restaurant, Lucky Cat, op de Strip.  Lucky Cat wordt ook wel gezien als een Aziatisch eethuis en is geïnspireerd op drankclubs in Tokio uit de jaren 30. Het menu bestaat voornamelijk uit Japanse gerechten zoals sushi, sashimi en Japanse barbecue. Met Oosterse cocktails en meer dan 50 soorten sake kan er geproost worden op een gezellige avond.

Over LVCVA

Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA) zet Zuid-Nevada wereldwijd op de kaart als vakantie- en congresbestemming. Daarnaast verzorgt LVCVA de exploitatie van het Las Vegas Convention Center en het Cashman Center. Met bijna 150.000 hotelkamers en meer dan 1 miljoen m² aan meeting- en expositieruimte in Las Vegas, richt LVCVA zich op toeristische en zakelijke bezoekers. Wie niet kan wachten de stad met eigen ogen te bekijken, gebruikt de virtual reality app Vegas VR, voor de maximale Las Vegas-ervaring op de smartphone. Zie voor meer informatie over Las Vegas en Zuid-Nevada www.lvcva.com of www.visitlasvegas.com.

Tekst en foto’s:
Las Vegas Convention and Visitor’s Authority BENELUX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com