Online webinars Visit USA groot succes!

Op dinsdag 26 mei heeft de tweede succesvolle online webinar van Visit USA Nederland plaatsgevonden voor reisagenten! De vereniging heeft nu twee webinars georganiseerd over de Amerikaanse bestemmingen The Great American West en Portland & Oregon.

Er hebben tot nu toe 157 reisagenten de webinars bijgewoond, waarover de reacties zeer positief zijn. In samenwerking met Brand USA wordt er wekelijks op dinsdag een webinar georganiseerd over een Amerikaanse bestemming die lid is van Visit USA.

De toeristische branche heeft laten zien dat zij inventief, optimistisch en flexibel is. Hoewel niemand het corona scenario had kunnen bedenken, is Visit USA nog steeds in staat om reizigers en reisagenten te inspireren en informeren over de mooiste reizen naar Amerika toe. Met het organiseren van webinars wil de vereniging het ‘Dream now, travel later’ uit te dragen richting alle reisagenten in Nederland. Op deze manier kunnen zij zich laten informeren en inspireren over de highlights van de indrukwekkendste plekken in de Verenigde Staten, zodat zij dit straks kunnen overdragen richting hun klanten als de tijd daar klaar voor is.

De komende weken staan de volgende webinars en bestemmingen op de planning: Travel Texas, Philadelphia & Countryside, Travel South, Memphis & Mississippi en New York. Ook worden daar later nog andere Amerikaanse bestemmingen aan toegevoegd die lid zijn van Visit USA. Reisagenten kunnen zich via een afgesloten ‘Trade Webinars’ pagina inschrijven voor de webinars. Daar vinden zij meer informatie over het aanbod en overzicht van de webinars en andere handige tools die reisagenten kunnen ondersteunen, zoals de cursussen van de leden van Visit USA op de TravEcademy en het USA Discovery Program. Ook worden alle webinars opgenomen en zijn terug te kijken via de ‘Trade Webinars’ pagina of het Youtube-kanaal van Visit USA The Netherlands.

OVER VISIT USA: Wereldwijd wordt de promotie van de VS uitgevoerd door gepassioneerde vrijwilligers en professionals uit de reisbranche onder de naam Visit USA. Ook Nederland heeft een Visit USA vereniging. De vereniging zet zich zonder winstoogmerk in om reizen naar en in de VS te promoten in Nederland. Dit doet zij onder andere door het regelmatig opzetten van projecten, deelname aan de vakantiebeurs en samen te werken met Brand USA, zoals de uitvoering van de Ask A Local campagne. Daarnaast verstuurt de vereniging ook wekelijks een corona update naar al haar leden over de huidige situatie in Nederland. Voor vragen en hulp over reizen in de VS kunnen consumenten en reisagenten terecht bij de vereniging.

Visit USA The Netherlands

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com