Amir Taheri over Iran

Hoe gevaarlijk is Iran nou eigenlijk? Voor de regio, voor Europa, voor Amerika? In een opinie artikel op de site van Gatestone Institute schrijft Amir Taheri in niet mis te verstane taal hoe gevaarlijk het regime in Teheran is.

Taheri zoomt in op de raketten die Iran al sinds de revolutie produceert en ooit hoopt te kunnen voorzien van kernkoppen. Al zegt hij het niet met zoveel woorden, de naïviteit van de EU en het gelijk van Donald Trump inzake Iran komt onmiskenbaar naar voren in het artikel.

Lees het hele artikel op de site van Gatestone Institute – International Policy Council

Amir Taheri was de hoofdredacteur van het dagblad Kayhan in Iran van 1972 tot 1979. Hij werkte bij of schreef voor talloze publicaties, publiceerde elf boeken en is sinds 1987 columnist voor Asharq Al-Awsat. Hij is de voorzitter van Gatestone Europe.

Amir Taheri
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com