Amerika Only Magabook 6 is verschenen

Jaarlijks verschijnt bij online uitgever Amerika Only een zogenaamd Magabook. Een combinatie dus tussen een magazine en een heus boek. Amerikafans en verzamelaars kunnen niet wachten om in het bezit te komen van dit elk jaar weer fraai vormgegeven werk dat het verlangen om te reizen naar, in en door de Verenigde Staten sterk doet toenemen.

Juist nu, in een tijd dat we door corona onze Amerikavakantie dit jaar waarschijnlijk kunnen vergeten, is het fijn te kunnen wegdromen met een boekwerkje dat aan de ene kant een mooie herinnering vormt aan die plaatsen die je al bezocht hebt en aan de andere kant het verlangen aanwakkert om nieuwe plekken in de good old USA te gaan bezoeken.

Amerika Only Magabook 6 verscheen op 15 mei 2020, telt 132 pagina’s en kan voor € 15,99 besteld worden via www.AmerikaOnly.nl/boeken

Het moge duidelijk zijn dat de redactie van Amerikanieuws.nl dit Magbook bij u aanbeveelt.

Informatie van de uitgever:

132 pagina’s USA in een fraaie combi tussen een magazine en een boek.

Reizen naar The States? Dat wordt op dit moment helaas lastig. Maar lezen over je favoriete vakantieland? Dat kan natuurlijk altijd. Amerika Only Magabook 6 brengt je terug naar de VS met toffe reportages, interviews en reisverhalen over bijvoorbeeld Monument Valley, Yosemite National Park, Las Vegas, San Francisco en nog véél meer. Daarbij is er aandacht voor de usual suspects, maar ook voor meer onontdekte bestemmingen en heel veel herkenning.

Inhoud

De verborgen geheimen van San Francisco’s Financial District

Disney versus Universal: de nooit besliste strijd

10 dingen die je alléén weet als je in Las Vegas bent geweest

Seattle voorbij de Space Needle

Van New York naar Texas – en weer terug

Dit is Hetch Hetchy: een verborgen parel in Yosemite National Park

Een royale round-trip door Acadia National Park

Central Park revisited

5 toffe plekken in Monument Valley

Dit is Salem: de Halloween-hoofdstad van The States

De wonderlijke smaken van New England

En méér…

Over Amerika Only

Amerika Only is een online magazine en reisgids voor Amerikafans. We brengen je terug naar The States met de leukste tips en herinneringen. Elke dag op AmerikaOnly.nl en sociale media, één keer per jaar in het Amerika Only Magabook.

Redactie

Schrijvers Boy Tijbosch, Remco Tervoort, Kevin Lux, Bianca van der Meulen, Richard Musch en Ben Zwaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com