Ayaan Hirsi Ali doet weer van zich spreken

Voormalig VVD Tweede Kamerlid Ayaan Hirsi Ali woont al jaren in de Verenigde Staten. Afgelopen vrijdag heeft de oorspronkelijk uit Somalië afkomstige Ayaan op FOX een interview gegeven. Hierin heeft zij bijzonder fel uitgehaald naar Ilhan Omar, lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden voor de Democraten en net als Ayaan van oorsprong Somalische.

Ilhan Omar maakt deel uit van de squad. Vier vrouwelijke afgevaardigden voor de Democraten die de partij van Joe Biden kost wat kost een extreem links profiel willen geven. Alexandra Ocasio-Cortesz maakt ook deel uit van de squad.

Ayaan stelt in het interview een heldere en niet mis te verstane vraag aan Ilhan Omar:

Waarom vlucht jij uit Somalië, als je vervolgens Amerika en Minnesota ook in een soort Somalië wil veranderen?

Lees het verslag op de site van BPR.

Foto: American Atheists / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com