Politieke Theatershow

Het duo Maarten Kolsloot en Victor Vlam, Amerika-experts en co-auteurs van het boek ‘Donald Trump is niet gek‘, verzorgen een humoristische en interactieve theatershow rond de aanstaande Amerikaanse verkiezingen.

Wordt Donald Trump herkozen of kiest Amerika voor een ander? 

In het humoristische en interactieve theaterprogramma ‘Donald Trump is niet gek’ nemen Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam hun publiek mee naar de bizarre wereld van de Amerikaanse verkiezingen. Een informatieve ‘verkiezingsshow’ waar het publiek zich met kennis van zaken maar ook met een knipoog kan laten voorlichten over de in’s en outs van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 

Van Maarten Kolsloot en Victor Vlam verscheen in 2019 het boek ‘Donald Trump is niet gek’. Dit seizoen is er de gelijknamige theatershow en krijgt het publiek een interactief kijkje achter de schermen van het Amerikaanse verkiezingscircus. 

In de aanloop naar de officiële Amerikaanse verkiezingsdatum op 3 november 2020, legt het duo Kolsloot en Vlam nog een keer helder en op geheel eigen wijze uit hoe het Amerikaanse verkiezingssysteem werkt. De spanning, de chaos, de intriges, obscure kandidaten en smerige campagne trucs – alles komt aan bod. Naast serieuze gesprekken is er ruimte voor hilarische en ontroerende beeldfragmenten uit de archieven van de Amerikaanse verkiezingsstrijd van vroeger en nu. 

Kun jij net zo speechen als Obama? Yes you can! Ben jij de grootste campagnekenner in de pubquiz? Noem je favoriete snoepgoed, en Maarten en Victor vertellen je op wie je stemt. Stel die gekke campagnevraag die je al jaren niet durft te stellen… En op de achtergrond van dit alles steeds weer die vraag: is Donald Trump nu briljant, gek of allebei? 

Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam analyseren met regelmaat de Amerikaanse media voor radio en tv. Beiden hebben gewerkt voor Amerikaanse politici. Maarten probeerde ooit de hopeloze presidentscampagne van Chris Dodd te redden. Victor heeft een gelukkiger hand van kiezen: hij voerde campagne voor Obama. Maarten en Victor weten zo alles over verrassende verkiezingsstrategieën en geraffineerde kiezersmanipulatie. Samen schreven ze in 2019 het boek ‘Donald Trump is niet gek’ (‘Een razend interessant boek’, Amerika Nieuws).

Speeldata ‘Donald Trump is niet gek’ 

Zondag 20 september – Lelystad, Posa

Dinsdag 22 september – Amstelveen, Griffioen

Zondag 11 oktober – Nieuwegein, De Kom

Vrijdag 23 oktober – Ankeveen, De Dillewijn (19.30 en 21.30)

Woensdag 28 oktober – Franeker,  Koornbeurs

Vrijdag 30 oktober – Culemborg, De Franse School (19.30 en 21.30)

Zaterdag 31 oktober – Diemen, De Omval (19.30 en 21.30)

Maandag 2 november – Hoogezand, Kielzog

Dinsdag 3 november – Enschede, Vrijhof Cultuur (UTwente).

www.kapteinproducties.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com