Visit USA, vernieuwde website

Visit USA The Netherlands heeft de website vernieuwd. Ook in deze tijd, waarin reizen naar de Verenigde Staten moeilijk is kan het geen kwaad om uit de website van Visit USA alvast inspiratie te putten voor volgend jaar.

In hun eigen woorden:

Onze website www.visitusa.nl is vernieuwd! Hier vind je nu nog meer informatie over jouw favoriete bestemmingen in Amerika. Wat zijn bijvoorbeeld de must-visits in New York, welk nationaal park moet je gezien hebben in Californië? Je vindt het hier allemaal. Neem dus snel een kijkje en laat je informeren en inspireren. Want dromen mag altijd, reizen naar Amerika doen we later.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com