Eerste debat komende nacht!

In de nacht van dinsdag op woensdag (NL tijd) vindt in Amerika het eerste TV-debat plaats tussen President Donald Trump en zijn uitdager Joe Biden.

Het debat begint om 3.00 uur, de voorbeschouwing is vanaf 2.30 uur te volgen op NPO1 en uiteraard op CNN.

Dit eerste debat vindt plaats in Cleveland, Ohio.

Lees ook het volgende persbericht van Uitgeverij Sprakle Auteurs over het debat. Sparkle is de uitgever van het door ons aanbevolen boek Lang leve Trump van Raymond Mens.

‘Presidentsdebatten belangrijker dan ooit’

A.s. dinsdag start de race naar het Witte Huis écht. De aankomende presidentsdebatten tussen Trump en Biden gaan bepalen wie wint. De Amerikaanse bevolking zal massaal kijken, alsof het de finale van de Super Bowl is. ‘De Amerikaanse campagne lag vanwege het coronavirus lang stil, waardoor de debatten de enige echte veldslagen zijn. Het is erop of eronder voor Biden en Trump.’ Dit voorspelt Amerikakenner Raymond Mens, auteur van Lang Leve Trump. Op1 zendt de drie grote verkiezingsdebatten in nachtuitzendingen uit waarbij Mens zal aanschuiven als jongste Amerika-expert (33 jaar).

Debatten

Mens voorziet een sensationele confrontatie. ‘President Trump loopt al tientallen jaren mee in de televisiewereld, hij geniet van dit podium. Daarentegen is Biden al zo’n vijftig jaar actief in Washington, met een flinke dossierkennis.’ Volgens Mens wordt de hamvraag of beide heren, inmiddels flink op leeftijd, overeind kunnen blijven. ‘Trump schildert Biden al maandenlang als dement af, wat veel Amerikanen geloven. Het voordeel voor Biden is dat hij hierdoor flink onderschat wordt. Als hij op het podium niet verdwaalt, scoort hij al boven verwachting. Voor Trump geldt dat hij nu zijn beleid moet verdedigen. Dat wordt een pittige uitdaging, maar als iemand dat kan is hij het. Met de aanstelling van de nieuwe rechter Judge Amy Coney Barrett stelt hij bovendien de gelovige kiezers tevreden’.

E-book verschenen

Uitgeverij Sparkle Auteurs heeft door de grote vraag naar het boek, snel een e-book versie uitgebracht van Lang Leve Trump. Verkrijgbaar via de online boekwinkels. In het boek analyseert Mens op rake wijze de trends achter Trump, die volgens hem door dreunen ook als Trump er niet meer is. Mens: ‘Wie hoopt dat Trump verliest, komt bedrogen uit. Er staan al nieuwe opvolgers klaar die zijn werkwijze overnemen. Lang Leve Trump dus.’

Over de auteur

Raymond Mens is Amerikakenner en politicoloog. Hij voorspelde in 2015 dat Donald Trump de presidentsverkiezingen weleens zou kunnen winnen. Tóen werd hij vooral verbaasd aangekeken. Nu is Raymond een veelgevraagd expert op de landelijke televisie en radio die de trends achter Trump analyseert en deze ontwikkelingen in het huidige Amerika plaatst. Lang Leve Trump is zijn debuut.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com