TivoliVredenburg presenteert programma op Amerikaanse verkiezingsavond

Historische verkiezingen op 3 november live te volgen.

Op 3 november gaat Amerika naar de stembus, voor misschien wel de meest spannende verkiezingen ooit. Het land staat onder spanning: de coronacrisis heeft diepe sporen achtergelaten in de economie en de gezondheidszorg; de aanhoudende Black Lives Matter-protesten en de hardhandige tegenreacties verdelen het land en de Democraten en de Republikeinen leken nooit verder uit elkaar te staan. Te midden van deze onrust strijden Donald Trump en Joe Biden om het presidentschap, met campagnes zonder grootschalige rally’s of massabijeenkomsten, maar met des te meer opzwepende speeches en gelikte campagnevideo’s. Wie woont er vanaf 2021 in het Witte Huis?┬á

Kijk voor meer informatie en tickets op TivoliVredenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com