Beleef een nacht in Hell (Michigan)

Inderdaad, je kunt een nacht in “Hell” beleven. Via Airbnb, in het plaatsje Hell, Michigan. Halloween vindt dit jaar op een andere manier plaats dan we gewend zijn. John Colone, de zelfbenoemde burgermeester van Hell, Michigan, houdt de geest levend door lokale inwoners uit te nodigen om zijn troon voor een avond te claimen en Hell deze maand voor drie nachten op Airbnb beschikbaar te stellen.

Halloween-tradities in Hellish Town

Gasten zullen hun hoofd neerleggen voor de nacht in de Mayor’s Lair, die is uitgerust met Hell’s finest – van een heerlijk bed tot een gotische zithoek waar gasten kunnen genieten van een dampende kop koffie.

Samen met de heerschappij van de geesten en de goblins, verwelkomt John gasten om op een verantwoorde manier te genieten van alles wat zijn Hellish Town te bieden heeft, van een hapje eten in de Hell Hole Diner tot een spookachtige wandeling over de nabijgelegen wandelpaden. En natuurlijk zou de Mayor’s Lair niet compleet zijn zonder een knusse vuurplaats, een outdoor filmscherm voor de beste horrorfilms en genoeg pompoenen om te kerven in griezelige ontwerpen.

Ervaar een dag als de burgemeester van Hell

Vanaf 14 oktober kunnen inwoners van Michigan via Airbnb een verzoek indienen om hun beurt als burgemeester van Hell te boeken tijdens een van de drie individuele reserveringen voor één nacht, die plaatsvinden op 18, 21 en 24 oktober. Door de huidige pandemie is het niet mogelijk voor internationale gasten om het verblijf te boeken.  Elke nacht kost een op het seizoen geïnspireerde $31 (exclusief belastingen en toeslagen). Zie voor meer informatie ook: airbnb.com/hell.

Veiligheid als topprioriteit

Hoewel de Hell normaal gesproken eerder bekend staat om branden en zware arbeid dan om comfort, zal John’s topprioriteit de veiligheid zijn van Hell’s gasten tijdens hun verblijf. De accommodatie wordt vóór aankomst van de gasten schoongemaakt in overeenstemming met het verbeterde schoonmaakprotocol van Airbnb, dat gebaseerd is op richtlijnen van gezondheids- en medische experts.

Zie voor meer spookachtige ervaringen op Airbnb ook: airbnb.com/Halloween.

Over Airbnb

Airbnb is één van ‘s werelds grootste marktplaatsen voor unieke en authentieke accommodaties en ervaringen, met meer dan 7 miljoen accommodaties en 40.000 activiteiten, opgezet door lokale hosts. Als motor voor economische empowerment, heeft Airbnb miljoenen horecaondernemers geholpen met het verdienen van inkomsten uit het verhuren van ruimtes en het delen van passies terwijl de financiële voordelen van toerisme in hun eigen gemeenschap behouden blijven. Met meer dan een half miljard gastaankomsten tot nu toe en beschikbaarheid in 62 talen in 191 landen en gebieden, stimuleert Airbnb people-to-people contact, lokale gemeenschappen en vertrouwen over de hele wereld.

* De one-night-ervaringen in Hell, Michigan zijn geen onderdeel van een wedstrijd.

Tekst en foto’s: USP Marketing PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com