Boek: Capitool Gids USA-Zuidwest

We verlangen allemaal naar het moment dat reizen weer veilig kan en mag. Maar er is niets mis met een gezonde dosis voorpret. En deze nieuwe uitgave van de Capitool Reisgids USA-Zuidwest kan daar uiteraard een mooie bijdrage aan leveren.

Een handige en handzame gids voor de bezoeker van Arizona, New Mexico, zuidelijk Utah en de zuidwesthoek van Colorado. Speciale aandacht voor het bruisend Las Vegas in Nevada.

Zoals we de Capitool reisgidsen kennen blinkt ook deze editie uit in prachtige fotografie en verduidelijkende, vaak opengewerkte, tekeningen. Ook de kaarten en plattegronden zijn van grote toegevoegde waarde.

Na New York en zuidelijk Californië is de regio USA-Zuidwest met zijn woestijnen, canyons en bergen een van de meest bezochte bestemmingen door Nederlandse toeristen in de Verenigde Staten. Dat laatste geldt nadrukkelijk ook voor de gokmetropool Las Vegas, waaraan een flink hoofdstuk besteedt wordt.

Handig voor reizigers zijn de uitgewerkte routes door natuurgebieden. Scheelt een hoop uitzoekwerk als je de meest bijzondere locaties tijdens een rondje vanuit je logement wil aandoen.

Een reisgids die ons prettig verrast heeft en die wij onze lezers van harte kunnen aanbevelen.

Informatie van de uitgever:

Geheel vernieuwd in 2020! Deze Capitool Reisgids USA-Zuidwest helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.

Deze reisgids verdeelt USA-Zuidwest in zeven gebieden: Grand Canyon en Noord-Arizona, Phoenix en
Zuid-Arizona, Zuid-Utah, Four Corners, Santa Fe en Noord-New Mexico, Albuquerque en Zuid-New Mexico, en Las Vegas. Maak een autorit door de schitterende landschappen, bewonder de Grand Canyon, Rocky Mountains en Monument Valley, geniet van de glitter en glamour van Las Vegas, bezoek de Spaanse koloniale missiekerken en verken de Ancestral Puebloanruïnes; deze gids toont je de parels van USA-Zuidwest.

✔ Dankzij de prachtige fotografie waan je jezelf al op je bestemming
✔ In het jaaroverzicht van USA-Zuidwest vind je een selectie van festivals en evenementen door het jaar heen
✔ Gedetailleerde plattegronden helpen je bij het vinden van de weg
✔ Opengewerkte illustraties tonen het interieur van must sees, zoals de San Xavier del Bac Mission in Arizona en Carlsbad Caverns National Park in New Mexico
✔ Ontdek de beste restaurants, mooiste accommodaties en leukste winkels
✔ Handige reisroutes leiden je door de staten, zodat je niets hoeft te missen
✔ Achter in de gids vind je onmisbare praktische informatie voor een ontspannen reis

Met Capitool Reisgidsen ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s en illustraties en handige tips. Met de Capitooltips geniet je van de mooiste uitzichten, maak je de beste vakantiefoto’s en ontdek je de bijzonderste plekjes. Jouw mooiste reis begint hier!

Capitool reisgids USA-Zuidwest | ISBN 9789000369089 | Paperback | 288 pag. | € 27,99 | Uitg. Unieboek Het Spectrum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com