Software start-up Baseflow gaat samenwerking aan met Google

Start-up Baseflow en Google kondigen wereldwijd een nieuwe samenwerking aan. De Enschedese software ontwikkelaar gaat met het Amerikaanse team van Google werken aan de doorontwikkeling van het mobile development platform Flutter.

Het pas drie jaar jonge Enschedese software ontwikkelingsbedrijf Baseflow kan al een aantal grote namen, zoals Fujifilm, Louwman, Asito en T-Mobile, tot haar klanten rekenen. Maar dat zij door Google als strategisch partner zijn uitgekozen, als een van de weinige Europese organisaties, is ook voor deze nuchter ingestelde Twentse start-up een bijzondere prestatie.

Internationale groeispurt

Het development team van Baseflow gaat werken aan mobile development platform Flutter. Deze, door Google op de markt gebrachte, tool om mobiele applicaties te kunnen ontwikkelen heeft de afgelopen twee jaar een enorme groeispurt doorgemaakt. Inmiddels zijn er 150.000 apps gemaakt met de tool en wordt het ingezet door internationale organisaties zoals Toyota, Philips, Alibaba, BMW en Sonos.

Hoge standaarden Google

Co-Founder Martijn van Dijk, één van de vier oprichters van Baseflow, zag al vroeg veel potentie in het ontwikkelen van applicaties met Flutter. “Doordat wij vanaf het begin de strategische keuze hebben gemaakt om ons te specialiseren in dit platform en daardoor ook de groei ervan hebben meegemaakt zijn wij in staat Google te helpen met de verdere ontwikkeling. We hebben medewerkers in dienst die voldoen aan de zeer hoge standaard die Google vraagt.” Baseflow is erg blij met dit partnerschap en kijkt uit naar wat we samen in de toekomst kunnen bereiken.

Unieke samenwerking

Baseflow is een van de weinige partners die, als externe partij, aan core producten van Google werkt. “Het is een genoegen om met Baseflow aan Flutter te werken. Hun ervaring en expertise heeft ons geholpen om een betere ervaring aan Flutter ontwikkelaars te kunnen bieden.” aldus Sr. Product Manager Chris Sells van Google.

Over Baseflow

Baseflow is een softwareontwikkelaar die digitale producten maakt voor haar klanten. In 2018 werd het Enschedese bedrijf door vier co-founders opgericht vanuit een filosofie die overal in doorklinkt: de cultuur en onze medewerkers komen altijd op de eerste plaats en samen met hen willen we daadwerkelijk resultaat leveren aan onze klanten. Door de snelle groei werken er inmiddels meer dan 25 mensen. De ambitie is om binnen vijf jaar door te groeien naar meer dan honderd medewerkers. 

Baseflow.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com