Boek: Meghan

Door de een bewonderd, door de ander gehaat. Het lijkt wel of er geen ruimte tussen deze twee uitersten bestaat. Meghan Markle maakt gevoelens los. Een moedige vrouw die op haar eigen manier omging met de diep gewortelde Britse tradities rond het huis Windsor. Een vrouw ook die zich bleef uitspreken over controversiële zaken waarover royals over het algemeen plegen te zwijgen.

Het kon niet anders dan leiden tot een totale breuk tussen Harry en Meghan enerzijds en de Windsors anderzijds. De publieke opinie in het UK heeft zoals verwacht de kant van de Windsors gekozen. Het paar koos uiteindelijk voor vrijwillige ballingshap in het thuisland van Meghan.

Informatie van de uitgever:

Het levensverhaal van Meghan Markle is bijzonder indrukwekkend. Opgroeiend op de filmsets van haar vader was het geen verrassing dat Meghan in de Hollywood-industrie aan de slag zou gaan. Na vele afwijzingen brak ze eindelijk door met haar rol als Rachel Zane in Suits. Een blind date met prins Harry zou haar leven echter volledig op zijn kop zetten… Aan de hand van exclusieve interviews met mensen uit haar directe omgeving beschrijft royaltybiograaf Andrew Morton de vele onverwachte wendingen in haar leven en bovenal haar leven als hertogin van Sussex; een koninklijke geschiedenis die iedereen binnen en buiten de paleismuren tot op de dag van vandaag bezighoudt. Van de vreugde op hun trouwdag tot de donkere dagen en het isolement, de eenzaamheid en de vooroordelen die ze ervoer. Na de veelbesproken ‘Megxit’ en het interview met Oprah Winfrey is het nog maar de vraag of de ontstane kloof tussen Harry en Meghan en de koninklijke familie nog te herstellen is. Andrew Morton is een wereldberoemde biograaf en deskundige op het gebied van royalty en beroemdheden. Hij schreef diverse prijswinnende bestsellers, waaronder de biografieën van prinses Diana, Madonna, David en Victoria Beckham en Tom Cruise.

De auteur: Andrew Morton

Andrew Morton is een wereldberoemde biograaf en deskundige op het gebied van royalty en beroemdheden. Voor zijn onthullende en wereldschokkende geautoriseerde biografie over Diana werkte hij, in het geheim, samen met de prinses. Hij schreef diverse prijswinnende bestsellers waaronder de biografieën van Monica Lewinsky, Madonna, David en Victoria Beckham en Tom Cruise. Morton woont afwisselend in Londen en Los Angeles.

Meghan | Andrew Morton | ISBN 9789020608960 | Paperback | 320 pag. | € 23,99 | Uitg. Pepper Books

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com